Hieronder vind je onze partners.

Cantina di Mauro Wijnverkoop


Casa di mauro kan enkel financieel overleven dankzij vrijwilligerswerk en sponsoring. Marleen Van der Heyden van wijnhandel De Sappige Druif heeft daarom Vzw Cantina di Mauro opgericht.
Jaarlijkse organiseert ze 2 wijndegustaties en is er ook gelegenheid om relatiegeschenken te bestellen. De volledige opbrengst gaat naar Casa di Mauro.
Alle info bij Marleen: 0493/50.53.58 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donorinfo

 

Onafhankelijk informatiecentrum over goede doelen in België

donorinfo.be publiceert informatie voor iedereen die op zoek is naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over de financiering en de werking van filantropische organisaties in België.

Onze database bevat gegevens over meer dan 200 organisaties, die gecontroleerd werden door een extern erkend orgaan, door experts verwerkt en gepubliceerd volgens een uniform model. Donorinfo opereert volledig onafhankelijk en is gratis. Een unieke garantie tot vertrouwen en transparantie.

Voor meer info: KLIK HIER.

Bekijk ook onze STEUN ONS pagina.

Ik steun mijn goede doel. be

Voor meer info KLIK HIER
 

Pegode

Pegode is een netwerkorganisatie van duurzaam verbonden projecten. Deze projecten bieden ondersteuning op maat aan personen met een beperking. Bij Pegode heeft de cliënt de regie over zijn eigen leven. Pegode ondersteunt bij vragen over alle levensdomeinen, werkt actief mee aan een inclusieve samenleving en investeert in deskundigheid, creativiteit en engagement van medewerkers.. 

 www.pegode.be

Gipso

Gipso is een advies- en coachingorganisatie doe woon- en dagbestedinginitiatieven voor mensen met een beperking in Vlaanderen ondersteunt. Ouders en netwerken van personen met een beperking die zelf projecten willen opstarten, vinden in vzw GiPSo een partner die hen in alle fasen (ontwerp, opstart, begeleiding en nazorg) van het proces adviseert en coacht.

www.gipso.be

Engie Electrabel

Cera

Petra Nonneman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0468/ 10 61 01 
03/ 501 12 70
Lieve Debaillie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0472/ 52 70 81
03/ 501 12 70