Hieronder vind je onze partners.

Pegode

Pegode is een netwerkorganisatie van duurzaam verbonden projecten. Deze projecten bieden ondersteuning op maat aan personen met een beperking. Bij Pegode heeft de cliënt de regie over zijn eigen leven. Pegode ondersteunt bij vragen over alle levensdomeinen, werkt actief mee aan een inclusieve samenleving en investeert in deskundigheid, creativiteit en engagement van medewerkers.. 

 www.pegode.be

Equisource

Gewoon door puur beleven met paarden, krijg je een andere kijk op waar je naartoe wil en hoe. Paarden vertellen immers door hun reacties en lichaamstaal veel aan elkaar, maar ook aan ons als we ons verdiepen in hun manier van communiceren. Ze spiegelen ons als het ware. Ze confronteren ons met onszelf. Ze zijn coaches 'pure nature' en geven ons feedback over onze eigen lichaamstaal, gemoedsgesteldheid en interactie met anderen.

Je kan bij ons terecht voor 'Ervaringsgericht leren met paarden' volgens het EAGALA model, aangepast paardrijden en lessen in omgaan en rijden met paarden. Er is geen prestatiegerichtheid in de aangeboden activiteiten. 
Iedereen is van harte welkom. 

 www.equisource.eu

Gipso

Gipso is een advies- en coachingorganisatie doe woon- en dagbestedinginitiatieven voor mensen met een beperking in Vlaanderen ondersteunt. Ouders en netwerken van personen met een beperking die zelf projecten willen opstarten, vinden in vzw GiPSo een partner die hen in alle fasen (ontwerp, opstart, begeleiding en nazorg) van het proces adviseert en coacht.

www.gipso.be

Cantina di Mauro Wijnverkoop


Casa di mauro kan enkel financieel overleven dankzij vrijwilligerswerk en sponsoring. Marleen Van der Heyden van wijnhandel De Sappige Druif heeft daarom Vzw Cantina di Mauro opgericht.
Jaarlijkse organiseert ze 2 wijndegustaties en is er ook gelegenheid om relatiegeschenken te bestellen. De volledige opbrengst gaat naar Casa di Mauro.
Alle info bij Marleen: 0493/50.53.58 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Engie Electrabel

Cera

Petra Nonneman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0468/ 10 61 01 
03/ 501 12 70
Lieve Debaillie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0472/ 52 70 81
03/ 501 12 70